MORMORS SYLTKAKOR
Blanda mjöl, florsocker, potatismjöl, margarin, vaniljsocker och 1 ägg till en deg.
Kavla ut degen och ta ut hälften till släta runda kakor och resten med kransmått.
Gör hål i mitten på kranskakorna.
Pensla med ägget och vänd kranskakorna i mandel och pärlsocker.
Lägg kranskakorna på de släta kakorna.
Fyll kranskakornas hål med sylt.
Grädda kakorna i 175-200 graders ugnsvärme i 8 til 10 minuter.
1 dl florsocker
5-6 dl glutenfritt mjöl
1 dl potatismjöl
200 gram margarin
2 tsk vaniljsocker
2 ägg, varav ett används för pensling
Hackad sötmandel
Pärlsocker
Hallonsylt
Kommentarer
Postat av: Helene
Jättegoda kakor!!! Fick mycket beröm när jag bjöd på dessa. / Helene.
Trackback