KATRINS CHOCKLADBRÖD

image11

Blanda samman alla ingredienser till en smidig deg.
Dela degen i sex delar.
Forma varje del till rullar.
Lägg rullarna på 2-3 plåtar.
Platta till vardera rullen.
Pensla rullarna med uppvispat ägg och strö på pärlsocker.
Grädda i 200 graders ugnsvärme under 15 minuter.
Skär de varma rullarna i två centimeter breda snittbitar.

 

60 stycken

 

200 gram margarin
2 ½ dl strösocker
6-7 dl glutenfritt mjöl
4 matskedar kakao
1 tesked vaniljsocker
1 ägg
1 tesked bakpulver

 

Pensling:
1 ägg och pärlsocker


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0