SOLENS OCH VINDARNAS KAKA
Vispa ägg och strösocker poröst.
Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
Rör om. Häll mjölblandningen och det smälta margarinet i smeten.
Vispa lite lätt. Tillsätt 2 dl coccos och rör om.
Häll smeten i en smord och mjölad eller bröad form.
Strö på lite coccos ovanpå kakan.
Grädda på nedre falsen i 175 graders ugnsvärme under 35-40 minuter.
3 ägg
2 dl strösocker
2 teskedar vaniljsocker
2 teskedar bakpulver
2 1/2 dl glutenfritt mjöl
100 gram margarin
2 dl coccos
Kommentarer
Postat av: Johan
Hej!
Jag är engagerad i en sida som heter Silvergen.org och undrar om du inte skulle vara intresserad av att ha en kopia av din blogg hos oss med? Jag tror våra besökare skulle uppskatta det! Kika gärna på www.silvergen.org och se vad du tycker!
MVH / Johan
Postat av: JenJen
Hej! Jag har länkat till dig, glutenfria bloggar bör fler få ta del av! Nu ska jag baka!
Postat av: Christina
En bekant har bakat denna kaka. Den var helt underbart god. Man vill bara ha mera då man smakat den.
Trackback