Förord

image3

En efterlängtad paus i vardagen, en delikat fika med en god vän under klarblå himmel är svår att övertrumfa. Trots de rätta förutsättningarna och gott sällskap uteblev succén. Detta då mitt val av fika innebar att min vän enbart fick dricka kaffe, medan jag mumsade kakor och bullar. Min vän är glutenallergiker, men varken bullarna eller kakorna var glutenfria. Denna blogg är mitt bidrag till att försmädliga situationer likt den ovan skall kunna undvikas i fortsättningen. Samtidigt är glutenfritt lika gott for dig som inte är glutenallergiker, så låt dig inspireras av de glutenfria recepten.


Ann Harmande


Kommentarer
Postat av: Ronja

verkligen en bra idé och vad glad man blir när man ser sånt här som glutenintolerant !ha en bra dag :)

2009-03-31 @ 14:05:41
URL: http://ronji.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åh, va kul med en sånhär blogg!!!Tack!

/Carro, som oxå är glutenintolerant.

2009-06-15 @ 20:52:38
Postat av: Karin Welén

Hej! Jättebra sida!

Jag har en dotter som är glutenintolerant och en son som är mjölkallergiker. För att kunna bjuda dem så samma fika bakar jag alltid allting både gluten och mjölkfritt. Jag undrar därför vilket slags mjölmix du använder när du skriver gluten/laktosfritt mjöl. Är det mjölkfri mix du menar eller "bara" laktosfri. Det är ju mycket lättare att få det bra om mixen innehåller mjölk, så om dina recept som står som laktosfria bygger på mjölkfritt mjöl blir jag väldigt glad!

2010-05-04 @ 22:40:15
Postat av: Katrin Harmander

Hej, då det är min mor som ligegr bakom dessa recept och jag är både gluthen och laktos intollerant så menar hon den mjölkfria mjölmixen när recepten är både laktos och glutenfria. Jag ahr bakat dem massor av gånger så tro mig när jag säger att det funkar.

2012-04-24 @ 11:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0