Barnens goda chokladrutor

Foto: Mikael Harmander
Gör så här:
Vispa ägg och socker poröst
Tillsätt övriga ingredienser och låt smeten vispas i ca 5 minuter med en elvisp.
Smält smöret och häll det över de torra ingredienserna, samt mjölken.
Häll smeten i en bakplåt försedd med bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen i 175 graders värme under 15-20 minuter.
Låt kakan svalna. Tillred glasyren och bred på den samt strö på coccos ovanpå kakan.
Skär små fyrkantiga kakor.
3 ägg
2 dl strösocker
200 gr smält margarin
3 matskedar kakao
2 matskedar vaniljsocker
4 1/2 dl glutenfritt mjöl
2 dl mjölk
2 teskedar bakpulver
Glasyr:
4 dl florsocker
6 matskedar vatten
Vispa ägg och socker poröst
Tillsätt övriga ingredienser och låt smeten vispas i ca 5 minuter med en elvisp.
Smält smöret och häll det över de torra ingredienserna, samt mjölken.
Häll smeten i en bakplåt försedd med bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen i 175 graders värme under 15-20 minuter.
Låt kakan svalna. Tillred glasyren och bred på den samt strö på coccos ovanpå kakan.
Skär små fyrkantiga kakor.
3 ägg
2 dl strösocker
200 gr smält margarin
3 matskedar kakao
2 matskedar vaniljsocker
4 1/2 dl glutenfritt mjöl
2 dl mjölk
2 teskedar bakpulver
Glasyr:
4 dl florsocker
6 matskedar vatten
Kommentarer
Postat av: Malin
Tack för fina recept, jag har en son på 7år som är glutenintolerant, nu ska jag prova dina recept.
Lägg gärna ut flera.
Tack tack
MvH Malin
Trackback