Glutenfri Chokladtårta
Smörj och bröa formen. Lägg blockchokladen i en djup tallrik eller skål. Låt stå över en kastrull med kokande vatten tills chokladen smält. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder, sedan chokladen och sist mjölet blandat med bakpulver. Häll smeten i formen. Grädda kakan i nedre delen av ugnen. Gräddningstid ca. 35 min.
150 g mörk blockchoklad
150 g margarin eller smör
2 dl socker
4 st ägg
1,5 dl Glutenfri mjölmix
0,5 tsk bakpulver
150 g mörk blockchoklad
150 g margarin eller smör
2 dl socker
4 st ägg
1,5 dl Glutenfri mjölmix
0,5 tsk bakpulver
Kommentarer
Postat av: Tina Forstén
Detta recept innehåller vetemjöl "kungen av Gluten" vg ändra.
Tina
Postat av: Linnéa
Bröar man formen med vanligt ströbröd eller?
Postat av: Lena
Kan man bröa med mannagryn?
Postat av: Anonym
Vanligt ströbröd innehåller gluten....
Postat av: Bagaren
Vilken ungstemperatur skall det vara?
Postat av: Maria Olofsson
Bröa med det glutenfria mjölmixet och inget annat!
Vet någon temperaturen?
Mvh Maria
Trackback