Glutenfri Chokladtårta

Smörj och bröa formen. Lägg blockchokladen i en djup tallrik eller skål. Låt stå över en kastrull med kokande vatten tills chokladen smält. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder, sedan chokladen och sist mjölet blandat med bakpulver. Häll smeten i formen. Grädda kakan i nedre delen av ugnen. Gräddningstid ca. 35 min.

150 g mörk blockchoklad
150 g margarin eller smör
2 dl socker
4 st ägg
1,5 dl Glutenfri mjölmix
0,5 tsk bakpulver



Kommentarer
Postat av: Tina Forstén

Detta recept innehåller vetemjöl "kungen av Gluten" vg ändra.



Tina

2008-10-07 @ 10:46:22
Postat av: Linnéa

Bröar man formen med vanligt ströbröd eller?

2009-05-03 @ 20:07:37
Postat av: Lena

Kan man bröa med mannagryn?

2009-06-08 @ 14:05:38
Postat av: Anonym

Vanligt ströbröd innehåller gluten....

2009-11-25 @ 10:39:48
Postat av: Bagaren

Vilken ungstemperatur skall det vara?

2010-08-06 @ 10:32:05
Postat av: Maria Olofsson

Bröa med det glutenfria mjölmixet och inget annat!

Vet någon temperaturen?

Mvh Maria

2010-08-08 @ 12:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0