Ljust matbröd

Lös upp jästen i det ljumma vattnet
Tillsätt övriga ingredienser
Blanda degen kraftigt i maskin under 5 minuter
Häll smeten i en smord form ca 1,5 l
Låt brödet jäsa under bakduk i 35 minuter
Grädda i ugnens nedre del i 200 grader under 25-30 minuter
Tag ut brödet, pensla med kallt vatten och låt svalna.
25g jäst
Vatten 37° varmt
50g smält margarin
1,5 tesked salt
Ca. 9dl Glutenfri mjölmix
1 tesked sirap
1 matsked boveteflingor
1 tesked brun farin
Kommentarer
Postat av: Malin
Tusen tack för en blogg jag genast lägger i mina favoriter!!!
Postat av: Cissi
Underbar blogg som absolut ska sparas. Vilka härliga och goda recept.
Mvh Cissi
Postat av: Ann Harmander
Kul att ni gillar bloggen, till Jul lovar jag att bjuda på ännu mer recept
Postat av: nhan
Kommer att testa varje recept här, mumms !
Postat av: Zizzi izzi
Hej hej :o)
Gillar verkligen din blogg,den är Jätte bra.
Min sambo har nämligen gluten och det är f**n inte lätta att baka glutenfritt bröd. ville bara säga att bloggen var skit bra :o)
Postat av: anna
hur mycket vatten i formbrödet???
Postat av: ingrid
Hur mycket vatten
Trackback