Ljust matbröd



Lös upp jästen i det ljumma vattnet
Tillsätt övriga ingredienser
Blanda degen kraftigt i maskin under 5 minuter
Häll smeten i en smord form ca 1,5 l
Låt brödet jäsa under bakduk i 35 minuter
Grädda i ugnens nedre del i 200 grader under 25-30 minuter
Tag ut brödet, pensla med kallt vatten och låt svalna.

25g jäst
Vatten 37° varmt
50g smält margarin
1,5 tesked salt
Ca. 9dl Glutenfri mjölmix
1 tesked sirap
1 matsked boveteflingor
1 tesked brun farin

Kommentarer
Postat av: Malin

Tusen tack för en blogg jag genast lägger i mina favoriter!!!

2008-10-13 @ 22:14:20
URL: http://mojkatile.blogg.se/
Postat av: Cissi

Underbar blogg som absolut ska sparas. Vilka härliga och goda recept.



Mvh Cissi

2008-10-21 @ 21:08:46
Postat av: Ann Harmander

Kul att ni gillar bloggen, till Jul lovar jag att bjuda på ännu mer recept

2008-11-05 @ 23:12:57
URL: http://glutenfritt.blogg.se/
Postat av: nhan

Kommer att testa varje recept här, mumms !

2008-11-11 @ 22:58:53
URL: http://nhan.bloggspace.se
Postat av: Zizzi izzi

Hej hej :o)

Gillar verkligen din blogg,den är Jätte bra.

Min sambo har nämligen gluten och det är f**n inte lätta att baka glutenfritt bröd. ville bara säga att bloggen var skit bra :o)

2009-10-04 @ 20:39:40
Postat av: anna

hur mycket vatten i formbrödet???

2010-08-19 @ 10:45:44
Postat av: ingrid

Hur mycket vatten

2010-10-25 @ 10:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0